Poistoilmalämpöpumppu

Uuden ajan Inverteripoistoilmalämpöpumppu SCANVARM EX

Esite

Scanvarm Inventeripoistoilmalämpöpumppu tuottaa jopa 6,5 kW:n lämmitystehon ja toimii näin asuntosi ympärivuotisena lämmityslaitteena. Poistoilmalämpöpumpun asennus on huomattavasti yksinkertaisempi kuin maalämpöpumpun. Saat maalämpöpumpun veroista tehoa merkittävästi pienemmällä investoinnilla. Kaikki asentaminen tapahtuu asunnon sisällä – eikä pihaasi tai puutarhaasi tarvitse myllertää porauskalustolla.

Scanvarm EX35S, EX50S ja EX65S – ensimmäiset poistoilmalämpöpumput, jotka ovat suunniteltu Suomen rakennusmääräysten mukaisesti.

Uutuuden myötä ilmanvaihtomäärät riittävät jopa 80 – 260 m2 kokoisiin asuntoihin ja vuosi hyötysuhteet nousevat maalämpöpumppujen tasolle. Lämmitystehot 3,5 – 6,5 kW.

Scanvarm EX35S–65S invertteripoistoilmalämpöpumput – aivan uuteen teholuokkaan

Poistoilmalämpöpumput – aivan uuteen teholuokkaan

Scanvarm nosti poistoilmalämpöpumput aivan uuteen teholuokkaan ja lämpökertoimet maalämpöpumppujen tasolle.
Nämä uuden ajan invertteripoistoilmalämpöpumput  toimivat koko asuntosi lämmitysjärjestelmänä lämmittäen talosi ja käyttöveden.

Scanvarm-poistoilmalämpöpumppu tuottaa jopa 6,5 kW:n lämmitystehon ja toimii näin asuntosi ympärivuotisena lämmityslaitteena.
Scanvarm poistoilmalämpöpumpun asennus on huomattavasti yksinkertaisempi kuin maalämpöpumpun. Saat maalämpöpumpun veroista tehoa merkittävästi pienemmällä investoinnilla.
Kaikki asentaminen tapahtuu asunnon sisällä – eikä pihaasi tai puutarhaasi tarvitse myllertää porauskalustolla.

Scanvarm-poistoilmalämpöpumput valmistetaan Pohjoismaissa. Tehtaan pitkän ajan kokemus ja tietotaito on koottu yhteen tähän uuteen Scanvarm-mallisarjaan.

Scanvarm EX35S

Scanvarm EX50S

Scanvarm EX65S

Scanvarm T12/T12S tuloilmayksikkö

Esite

Scanvarm poistoilmalämpöpumppu lämmittää sekä talon että käyttöveden.
Ulkoilma tulee asuntoon lämpimänä Scanvarm T12/T12S tuloilma­yksikön kautta.

Lisätietoja: Kimmo Joutsi