Ilmavesilämpöpumppu

Ilmasta veteen lämpöpumppu ottaa lämpöenergian suoraan ulkoilmasta ja siirtää sen edullisella hyötysuhteella asunnon lämmitysjärjestelmän kiertoveteen sekä käyttöveteen. Ilmavesilämpöpumppu on investoinniltaan edullisempi vaihtoehto kuin maalämpöpumppu. Huippupakkasilla lämmityksen avuksi tulee sähköinen lisälämmitysvastus kuten maalämpöpumpullakin.

Myynti ja asennus

Myymme ja asennamme pääasiassa Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppuja.
Pyydä tarjous!

Lisätietoja: Kimmo Joutsi

Ilmavesilämpöpumppu koostuu ulkoyksiköstä sekä yhdesta tai useammasta sisälle asennettavasta laitteesta. Tule konttorillemme tutustumaan ilmavesilämpöpumppuun!

Ilmavesilämpöpumput soveltuvat mm. asuntoihin, joissa on olemassa oleva tai rakenteilla oleva vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys. Asennus ja käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista. Asennus ei edellytä porakaivoa maapiirille tai maapiirin kaivamista puutarhaan.

Ilmavesilämpöpumpulla voidaan korvata nykyinen lämmityslaite isompiin taloihin (esite), pienempiin taloihin (esite) tai se voidaan rakentaa nykyisen järjestelmän rinnalle (esite).

Ilmavesilämpöpumput ovat suunniteltu täyttämään tulevaisuuden vaatimukset niin lämpimälle käyttövedelle kuin lämmitykselle. Helppo asentaa ja energiaystävällisyys tekevät ilmavesilämpöpumpusta ideaalisen ratkaisun asentajalle sekä käyttäjälle.

Alla on seurantakohteemme kulutustietoja ensimmäisiltä vuosilta Mitsubishi Electric Ecodan / Zubadan -ilmavesilämpöpumpusta. Kohteesta poistettiin öljykattila ja laitettiin ilmavesilämpöpumppu tilalle.Sähkövastuksille on oma energiankulutusmittaus ja pumpun energiankulutusmittaus sisältää myös vastuksen kulutuksen.

  

Myynti ja asennus

Myymme ja asennamme pääasiassa Mitsubishi Electric ilmavesilämpöpumppuja.

Pyydä tarjous!

Lisätietoja: Kimmo Joutsi