Antenniasennus

Antenniasennus ja antennihuolto kotiin ja mökille

Palveluihimme kuuluvat antennijärjestelmien suunnittelu, asennus ja vian korjaus
– antennijärjestelmän uudisasennukset digitalantenna
– antennin suuntaukset
– antennisisäverkon rakentaminen
– HD-teräväpiirto päivitys
– antennivian korjaus
– LTE-häiriöiden korjaustyöt
– antenniverkkomittaukset
– henkilönostin tarvittaessa
– vanhojen antennien poiskuljetukset
– antennitarvikemyynti

Ota yhteyttä!

LTE häiriöt, kuvan pikselöinti tai jumittuminen

– LTE800 MHz:n langattoman laajakaistaverkon rakentamisesta (790–864MHz) voi aiheuttaa häiriöitä antenni-TV -vastaanottoon. Tätä varten voimme joutua asentamaan häiriönpoistosuodattimen antennijärjestelmään. LTE-suotimen asennus on kuluttajalle ilmainen palvelu!
Ota yhteyttä!

TERÄVÄPIIRTO

– antennilähetyksissä siirrytään lähivuosina nykyistä laajemmin uuteen DVB-T2-tekniikkaan. Tämä mahdollistaa teräväpiirto- eli HD-ohjelmien tarjonnan kasvattamisen. Teräväpiirto tarjoaa entistä tarkemman kuvan, kirkkaammat värit ja aiempaa paremmin toistuvat yksityiskohdat.
– saadaksesi kotiisi antenniverkon tarjoamat teräväpiirtokanavat ja paremman kuvanlaadun, tarvitset VHF-antennin ja lisäksi HD-yhteensopivan television ja -digiboksin tai Antenna Ready HD -television.
– lisäksi tarvitaan mahdollisesti olemassa olevan VHF-antennin uudelleensuuntaus tai uuden VHF-antennin asennus.
Vanhojen VHF-antennien signaalin vastaanottokyky on saattanut heikentyä merkittävästi iän, kosteuden ja korroosion vaikutuksesta. Nämä tekijät aiheuttavat TV-kuvaan häiriöitä.

Teräväpiirrolla varustetulla antennijärjestelmällä voit katsoa Ylen ilmaisia HD-kanavia sekä erikseen tilattavia, HD-tasoisia maksu-tv-kanavia, joissa on paljon valinnanvaraa. Kanavapaketeissa on mm. kiinnostavimmat elokuvat, sarjat, lastenohjelmat, dokumentit ja ajankohtaiset urheilun huippuohjelmat, mm. SM-liigan jääkiekkopelit, suorana.

Digitalta lisätietoa taajuusmuutoksesta.

Päivitä kotisi uuteen, teräväpiirtoiseen aikakauteen!

Antennin asentaminen

Antenniasennus kannattaa jättää ammattilaiselle, joka tietää millainen laitteisto sopii sinun kiinteistöösi ja mitkä tekijät vaikuttavat hyvään televisiokuvaan. Säästät myös aikaa ja vaivaa, kun asiaan perehtynyt tekijä hoitaa työn puolestasi – ennen kaikkea turvallisesti!
Antenniasentajan ammattitaitoon kuuluu antennin paikan ja järjestelmän kokoonpanon valinta sekä antennijärjestelmän asennus ja mittaus.

Tarvikkeet omaan asennukseen

Myös omaan asennukseen varastomyymälästämme löytyvät antennit, antennivahvistimet, mastoputket sekä muut tarvikkeet. Valikoimastamme löydät myös teräväpiirto- ja HD-antennit. Yhteystiedot