Ilmalämpöpumppu, jäähdytyslaite

Myynti, asennus, huolto ja korjaus

Myymme asennettuna ilmalämpöpumppuja, jäähdytyslaitteita sekä siirrettäviä jäähdytyslaitteita mökkeihin, omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloihin, autotalleihin, konttoreihin sekä teollisuusrakennuksiin.

Pääasiassa myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin lämpöpumppuja.

Mitsubishi Electric (LN25/LN35 -malli)

LN 25 lämmityksen tehoalue 1,0 – 6,3 kW (nimellisteho 3,2 kW) tekniset tiedot tästä

LN 35 Lämmityksen tehoalue 1,0 – 6,6 kW (nimellisteho 4,0 kW) tekniset tiedot tästä

LN 25 pärjäsi erinomaisesti VTT: testissä! VTT:n testiraporttiin tästä

 

Tuotekuva

 

Mitsubishi Electric (AP25/35 -malli),

AP25 Lämmityksen tehoalue 1,0 – 4,1 kW (nimellisteho 3,2 kW) tekniset tiedot tästä

AP35 Lämmityksen tehoalue 1,3 – 4,6 kW (nimellisteho 4,0 kW) tekniset tiedot tästä

AP35 pärjäsi erinomaisesti VTT: testissä! VTT:n testiraporttiin tästä

Mitsubishi Electric AP-mallisarjan sisäyksikkö edestä

 

Mitsubishi Electric (KJ35 lattiamalli)

KJ35 Lämmityksen tehoalue 1,25 – 5,5 kW (nimellisteho 4,3 kW) tekniset tiedot tästä

Tuotekuva

Hankintaturvatuote:

Hankintaturvatuote on Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan Scanoffice Oy:n rekisteröimä tuotemerkki, jolla Scanoffice Oy:n maahantuomat laitteet erottuvat rinnakkaismaahantuoduista laitteista.

Hankintaturvatuotteille myönnetyt takuut ovat 1984 toimintansa aloittaneen Scanoffice Oy:n takuulupauksia. Yleisestä käsityksestä poiketen, alan valmistajat harvoin myöntävät itse takuita tuotteilleen, vaan takuulupaukset ovat lähes aina maahantuojan antamia. Tavaroiden vapaa kulku EU:n alueella mahdollistaa tunnettujenkin valmistajien tavaraerien kulkeutumisen maasta toiseen, mutta näiden tuotteiden soveltuvuus Suomen ilmastoon ja niiden jälkimarkkinointi eivät ole Scanoffice Oy:n vastuulla.

 

Myymme ja asennamme myös GREE merkin ilmalämpöpumppuja

GREE Fairy -ilmalämpöpumppu

Pyydä avaimet käteen tarjous ilmalämpöpumpusta asennuksineen!

Lisätietoja: Kimmo Joutsi

 

Mitsubishi Electric                      Tuotekuva

 

Huollamme kaikkien merkkien ilmalämpöpumppuja!

Pyydä huoltotarjous tästä!

 

Ilmalämpöpumpun toiminnasta
Ulkoilmassa on lämpöä vielä pakkasen puolellakin vaikka ei uskoisi.. Lämpö sitoutuu ilmalämpöpumpun ulkoyksikön höyrystimen kautta kylmäaineeseen joka höyrystyy kaasuksi. Kompressori siirtää kaasuun sitoutuneen lämmön sisäyksikölle jossa lämpö lauhtuu puhaltimen avulla huoneen sisäilmaan. Jäähdytettäessä ilmalämpöpumppu toimii toisinpäin. Nykytekniikalla lämpöä saadaan vielä -15 … -35 celsiusasteen lämpötilassa.
Ilmalämpöpumppua valitessa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, lämpökerroin ja sisäyksikön hiljaisuus. Useimmissa ilmalämpöpumpuissa on etäohjausmahdollisuus jo valmiina eli ne soveltuvat erinomaisesti vapaa-ajan asuntoihin.

Ilmalämpöpumpun avulla voidaan säästää lämmitysenergiaa (esim. öljyä tai sähköä) huomattavasti. Ilmalämpöpumpun lämpökerroin (COP) on ympärivuotisessa lämmityskäytössä 2…5 riippuen ulkolämpötilasta sekä ilmalämpöpumpusta. Kesäaikaan ilmalämpöpumpulla voidaan jäähdyttää tilaa, jotta saadaan mukava oleskelulämpötila kesän helteillä, myös lemmikeille. Sähkölaitteet (esim. jääkaappi, tietokone) käy kevyemmin viileämmässä. Sähkönkulutus viilennyskäytössä Suomen oloissa on aivan mitätön verrattuna hyötyyn, joten viilennystä voi huoletta käyttää! 

.

Lisätietoja: Kimmo Joutsi