Ilmalämpöpumppu

Myynti, asennus, huolto ja korjaus

Myymme asennettuna ilmalämpöpumppuja, jäähdytyslaitteita sekä siirrettäviä jäähdytyslaitteita mökkeihin, omakotitaloihin, rivi- ja kerrostaloihin, autotalleihin, konttoreihin sekä teollisuusrakennuksiin.

Pääasiassa myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin lämpöpumppuja.

Mitsubishi Electric LN (LN25/LN35 GEN2 -malli)

 • Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Uusi, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan.

   

 • Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Voit valita neljästä upeasta väristä sinulle parhaiten sopivan lämpöpumpun, joka todistetusti toimii Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

   

 • Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

LN 25 lämmityksen tehoalue 1,0 – 6,3 kW (nimellisteho 3,2 kW) tekniset tiedot tästä

LN 35 Lämmityksen tehoalue 1,0 – 6,6 kW (nimellisteho 4,0 kW) tekniset tiedot tästä

LN 25 pärjäsi erinomaisesti VTT: testissä! VTT:n testiraporttiin tästä

Mitsubishi Electric MSZ-LN 25/35 GEN 2 käyttöhje tästä

 

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating (FT25/35)    ***UUTUUS***

 • Mitsubishi Electricin odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla.

   

 • Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

FT25 Lämmityksen tehoalue 0,9 – 6,2 kW (nimellisteho 3,2 kW) tekniset tiedot tästä, energiatodistus tästä

FT35 Lämmityksen tehoalue 0,9 – 6,6 kW (nimellisteho 4,0 kW) tekniset tiedot tästä, energiatodistus tästä                                                                                                    ***Huomiotava että FT35:n ulkoyksikkö on korkeampi (714mm) kuin normaalisti (550mm) joten suojakotelo ei peitä kokonaan sitä. Huomioitava korkeus myös muuten asennuspaikan suunnittelussa***

 

Mitsubishi Electric AP (AP25/35 -malli),

 • Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikkään muotoilunsa ja kauniin valkoisen värinsä ansiosta se sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen.

 • Säästät paitsi rahaa, myös luontoa: Energiatehokas Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu käyttää uutta, entistä ympäristöystävällisempää kylmäainetta.

 • Uudet innovatiiviset lisäominaisuudet, kuten takkatoiminto, lisäävät laitteen käyttömukavuutta.

AP25 Lämmityksen tehoalue 1,0 – 4,1 kW (nimellisteho 3,2 kW) tekniset tiedot tästä, energiatodistus tästä

AP35 Lämmityksen tehoalue 1,3 – 4,6 kW (nimellisteho 4,0 kW) tekniset tiedot tästä, energiatodistus tästä

AP35 pärjäsi erinomaisesti VTT: testissä! VTT:n testiraporttiin tästä

Mitsubishi Electric AP-mallisarjan sisäyksikkö edestä

 

Mitsubishi Electric KJ35 lattiamalli

 • Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KJ sopii mitä vaativimpiin tiloihin.

KJ35 Lämmityksen tehoalue 1,25 – 5,5 kW (nimellisteho 4,3 kW) tekniset tiedot tästä

Tuotekuva

 

Jäähdytykseen

Mitsubishi Electric MSZ-HR (HR25/35)

Tuotetiedot

 • Kompakti ja tyylikäs muotoilu – Perinteiseen lämpöpumppuun verrattuna pienikokoinen sisä- ja ulkoyksikkö sopii myös pieneen kotiin tai toimistoon.

 • Hiljainen – Äänitaso (SPL) on alle 39 dB kolmella alimmalla puhallusnopeuden säädöllä.

 • Laite on tarkoitettu vain jäähdytyskäyttöön Pohjolan olosuhteissa.

MSZ-HR25VF jäähdytysteho 0,5 – 2,9 kW tekniset tiedot tästä

MSZ-HR35VF jäähdytysteho 0,9 – 3,4 kW tekniset tiedot tästä

 

Hankintaturvatuote:

Hankintaturvatuote on Scanoffice Oy:n, Mitsubishi Electricin virallisen maahantuojan Scanoffice Oy:n rekisteröimä tuotemerkki, jolla Scanoffice Oy:n maahantuomat laitteet erottuvat rinnakkaismaahantuoduista laitteista.

Hankintaturvatuotteille myönnetyt takuut ovat 1984 toimintansa aloittaneen Scanoffice Oy:n takuulupauksia. Yleisestä käsityksestä poiketen, alan valmistajat harvoin myöntävät itse takuita tuotteilleen, vaan takuulupaukset ovat lähes aina maahantuojan antamia. Tavaroiden vapaa kulku EU:n alueella mahdollistaa tunnettujenkin valmistajien tavaraerien kulkeutumisen maasta toiseen, mutta näiden tuotteiden soveltuvuus Suomen ilmastoon ja niiden jälkimarkkinointi eivät ole Scanoffice Oy:n vastuulla.

 

Myymme ja asennamme myös GREE merkin ilmalämpöpumppuja

GREE Fairy -ilmalämpöpumppu

Pyydä avaimet käteen tarjous ilmalämpöpumpusta asennuksineen!

Lisätietoja: Kimmo Joutsi

                   

Huollamme kaikkien merkkien ilmalämpöpumppuja!

Pyydä huoltotarjous tästä!

 

Ilmalämpöpumpun toiminnasta
Ulkoilmassa on lämpöä vielä pakkasen puolellakin vaikka ei uskoisi.. Lämpö sitoutuu ilmalämpöpumpun ulkoyksikön höyrystimen kautta kylmäaineeseen joka höyrystyy kaasuksi. Kompressori siirtää kaasuun sitoutuneen lämmön sisäyksikölle jossa lämpö lauhtuu puhaltimen avulla huoneen sisäilmaan. Jäähdytettäessä ilmalämpöpumppu toimii toisinpäin. Nykytekniikalla lämpöä saadaan vielä -15 … -35 celsiusasteen lämpötilassa.
Ilmalämpöpumppua valitessa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, lämpökerroin ja sisäyksikön hiljaisuus. Useimmissa ilmalämpöpumpuissa on etäohjausmahdollisuus jo valmiina eli ne soveltuvat erinomaisesti vapaa-ajan asuntoihin.

Ilmalämpöpumpun avulla voidaan säästää lämmitysenergiaa (esim. öljyä tai sähköä) huomattavasti. Ilmalämpöpumpun lämpökerroin (COP) on ympärivuotisessa lämmityskäytössä 2…5 riippuen ulkolämpötilasta sekä ilmalämpöpumpusta. Kesäaikaan ilmalämpöpumpulla voidaan jäähdyttää tilaa, jotta saadaan mukava oleskelulämpötila kesän helteillä, myös lemmikeille. Sähkölaitteet (esim. jääkaappi, tietokone) käy kevyemmin viileämmässä. Sähkönkulutus viilennyskäytössä Suomen oloissa on aivan mitätön verrattuna hyötyyn, joten viilennystä voi huoletta käyttää! 

.

Lisätietoja: Kimmo Joutsi