Videovalvontajärjestelmä

Digitaalitallennin 8/500Gb/17TFT Colibri Grande Pro

Turvallinen tulevaisuus käsissäsi

Colibri Grande PRO tuo videovalvontaan entistä toimivampia ratkaisuja. Tähän näytön ja digitaalitallentimen yhdistelmään pystyy liittämään kaiken kaikkiaan kahdeksan kameraa ja sisäinen tallennuskapasiteetti on 500 Gb. Selkeä suomenkielinen käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen ja tallennin takaa ehdottomasti videovalvonnan laajimmat ominaisuudet. Tallentimesta löytyvät kaikki tunnetuimmat PTZ-protokollat, joten pystyt liittämään käytännössä minkä tahansa kameran tallentimeen. Tämä tekee Colibri Grande PRO tallentimesta ykkösvalinnan, kun mietitään vanhan tallentimen vaihtamista uuteen, kompaktimpaan ratkaisuun.

Etäkäyttöohjelma
Helppokäyttöinen etäohjelma takaa vaivattoman käytön myös verkon yli. Pystyt muuttamaan tallentimen asetuksia, ohjaamaan PTZ-kameroita ja kopioimaan tallenteita suoraan tietokoneesi kovalevylle joko yksittäiskuvina tai videoleikkeinä.

Myymälävalvonta
Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä valvontakamerat toimivat rikollisuuden ehkäisijöinä. Hyvälaatuisten järjestelmien hankintakustannukset ja monimutkaisuus ovat kuitenkin monissa tapauksissa olleet esteenä niiden hankinnalle. Colibri Grande PRO valvontapakettia, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi mm. myymälöissä, kultasepän liikkeissä ja pienissä yrityksissä, nämä rajoittavat tekijät eivät koske. Sen asentaminen on äärimmäisen helppoa ja sitä on poikkeuksellisen helppo käyttää. Ja se maksaa itsensä nopeasti takaisin!

Vähittäiskauppaa varten suunniteltu
Colibri Grande PRO valvontapaketti on tehokas tapa vähentää myymälävarkauksia ja muita hävikkejä myymälöissä ja muissa sen tapaisissa käyttökohteissa. Se on helppo asentaa ja käyttää, ja siihen voidaan kytkeä jopa kahdeksan kameraa.

All-in-one järjestelmämonitori
Koska Colibri Grande PRO järjestelmämonitorit sisältävät ohjauselektroniikan, jolla hallitaan koko hallintajärjestelmää, mitään erillistä ohjausyksikköä ei tarvita. Lisäksi monitorin sisään on rakennettu 500 Gb kiintolevy, johon tallennetaan kaikki tapahtumat. Kamerat yksinkertaisesti kytketään monitoriin. Mukana tulevan kauko-ohjaimen ja hiiren avulla asetusten muuttaminen ja järjestelmän käyttö on helppoa. Kauko-ohjain on erityisen kätevä silloin, kun monitori on asennettu myymälätiskin tai kassan yläpuolelle. Etäkäyttöohjelma mahdollistaa tallenteiden katselun suoraan kotitietokoneelta ja tallenteiden kopioinnin suoraan tietokoneen kovalevylle.

Teknisiä tietoja

 • Näyttö
  Resoluutio 17” SXGA
  Nopeus 200fps
 • Video sisään
  Kanavat 8 x BNC, 8 x RJ45
  Signaali 1.0Vpp komposiitti (±10%) , 75O term., läpikytkettävä
 • Video ulos
  Monitori VGA, komposiitti, S-Video
  Spot Out 1 x komposiitti
 • Hälytys
  Sisään / ulos 8 x sisään, 2 x ulos (Rele)
 • Ohjainlaitteet
  Näppäimistö, kauko-ohjain, USB-hiiri, verkko
 • Näytön kuvajako
  1, 4, 6, 8, 9, kierto, GUI
 • Tallennus
  Pakkaus H.264
  Resoluutio CIF(352X240, 352X288), 240fps, 200fps / (120fps, 100fps : 4Ch)HALF D1(704X240, 704X288), 240fps, 200fps / (120fps, 100fps : 4Ch)D1(704X480, 704X576), 120fps, 100fps
  Laatu / tyyppi Paras, korkea, normaali, matala / ajastin, liike, sensori
  Kuvanopeus 25fps ~ 1fps
 • Järjestelmätoiminnot
  Sähkökatkostunnistus, automaattinen uudelleenkäynnistys, tapahtumamuisti, USB-tai verkkopäivitys
 • Muisti
  Tyyppi / kapasiteetti 1 x HDD(S-ATA) / rajoittamaton
  Tila Kertakirjoitus / päällekirjoitus
 • Liiketunnistus
  Resoluutio / herkkyys 44 x 30 ruudukko / 5-askelta
 • Tapahtumat
  Lähde Sensori, liiketunnistus, videokatkos, HDD-tapahtuma
  Toiminta Tallennus, rele, sähköposti, lokitiedosto, etäohjelmisto, äänimerkki, Pop-Up
 • PTZ
  Signaali RS-485
 • Varmuuskopiointi
  Laite / formaatti ODD, USB-muisti, verkko / vesileima, AVI-muoto
  ODD (valinnainen) DVD-RW
 • Verkko
  Verkkokortti RJ45, Ethernet
  Toiminnot TCP/IP, DHCP, DDNS / kaksisuuntainen audio
  Katselu WEB-käyttö, etäkäyttöohjelma, etäasetukset
 • Hakutoiminnot
  Ajastin, liike, sensori
 • Muut toiminnot
  Pre/Post-tapahtumatallennus, kesäaika, ajansynkronointi
 • Virta
  DC Power jack 12V / 8A (100W)
 • Mitat [mm] (LxKxS)
  380 X 348 X 60 (ilman jalustaa)
 • Paino (noin)
  7.2 kg

 

Kuvavahti

Laitteessa yhdistyy perinteinen murtohälytin sekä kätevästi myös kameravalvonta.

Kuvavahti on täysin langaton gsm-valvontakamera, jossa on sisäänrakennettu digitaalikamera (tehokkaalla IR-yövalaistuksella jonka näkyvyys on jopa yli 20 m), mikrofoni, akku, sisäinen muisti videoleikkeiden tallennukseen, usb-liityntä tietokoneelle sekä sisäinen video ja infrapunaliikkeentunnistustoiminto.

Laitteessa on myös perinteiset hälytinominaisuudet kuten palohälytykset ym… Kaiken kaikkiaan 16 langatonta lisäanturia voidaan ohjelmoida järjestelmään.

Kuvavahti soveltuu loistavasti valvonta- ja hälytinlaitteeksi niin kesämökille, kotiin, veneeseen, autatalliin, varastoon, mihin vaan.

Hälytystilanteessa laite lähettää ohjelmoituihin numeroihin tekstiviestihälytyksen, valokuvan tai haluttaessa jopa valokuvasarjan multimediviestinä, äänipuhelun sekä sähköpostiviestin.

Langaton tallentava videovalvonta

Digitaalinen langaton turvakameratallennin.

Toimitetaan täysin ohjelmoituna, ilman näyttöä. Näytöksi käy mikä tahansa näyttö joka sopii tietokoneelle.

Paketti sisältää 1 kpl langattoman WLAN kameran sekä tallentimen jossa vakiona 250 G kovalevy ym. tarvittavat komponentit valmiina. Järjestelmään voidaan liittää mahtavat 32 kpl kameroita.

Tallentaa liikkeentunnistuksesta ja/tai ajastettuna.

Kameroiden langaton kantomatka jopa 200 m vapaassa tilassa. Kantomatkaa voidaan kuitenkin laajentaa yli 1 km:iin asti.