Aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät

Läyliäisten Sähkö Oy tarjoaa aurinkosähkövoimalat avaimet käteen periaatteella sekä yksityisille, että yrityksille. Käyttämämme aurinkopanelit omaavat erinomaisen hyötysuhteen.
Tuotteista löytyy sähköverkkoon kytkettävät on-grid -järjestelmät kuten Scanoffice Premium (esite) ja Green Electric Finlandin paketit (esite) sekä esim. mökkikäyttöön soveltuvat akkukäyttöiset off-grid -järjestelmät (esite). Käytämme korkeimmat tuotantostandardit täyttäviä paneeleita, inverttereitä ja asennustuotteita johtavilta tuotevalmistajilta.

Toimittamillemme paneeleille myönnetään vähintään 25 vuoden tehontuottotakuu ja valmistusvirhetakuu on voimassa vähintään 10 vuotta.

Ota yhteyttä niin sovitaan tarjouskäynti paikan päälle!

Alla konttorillamme länteen asennettujen 12:den paneelin tuottonäkymä.

aurinkopaneeliasennus

Kohde Läyliäisissä

Sähköverkkoon kytkettävät omakotitaloon tai mökille

Toimitamme ja asennamme korkealaatuiset aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät mökeille ja omakotitaloihin. Meiltä saat täysin valmiit on-grid ja off-grid laitepaketit laadukkailla komponenteilla. Käyttämämme aurinkopaneelit ovat erinomaisen hyötysuhteen omaavia monikidepaneeleja.

aurinkopaneelireferenssi-mokki

Kohde Ojajärvellä

Aurinkosähköjärjestelmät maatiloille

Maatila on erinomainen ja toimiva ympäristö uusiutuvan, omavaraisen sähkön tuottamiseksi aurinkopaneeleilla. Sähköä käytetään paljon (ajanjaksolla Helmikuu-Lokakuu) ilmastoinnit, lämmitys, valaistus jne.. Käyttökelpoista asennuspinta-alaa (rakennusten katot, piha-alueet jne.) on riittävästi aurinkopaneeleja varten. Aurinkosähkö on erinomainen energiamuoto: ei päästöjä, ei liikkuvia osia, ei meluhaittoja sekä erittäin pieni huollontarve. Aurinkosähkövoimalalla voi pienentää huomattavasti verkosta ostettavan sähkön tarvetta. Kun aurinkosähkövoimalalla tuotettu sähkö menee omaan käyttöön, voimalan omistajan ei tarvitse maksaa sähköyhtiölle sähkön tuottamisesta ja siirtämisestä.

Aurinkosähköjärjestelmän toimitussisältö

  • aurinkopaneelit
  • taajuusmuuttajat
  • aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmät
  • tarvittavat liitäntärasiat
  • AC- ja DC -kaapelointi
  • asennustyöt
  • Käyttöönotto ja asiakkaan opastus
  • konsultointi ja suunnittelu
  • rahoitus haluttaessa

Ota yhteyttä niin sovitaan tarjouskäynti paikan päälle!